Magia

CHEDO Gluten Free

Vă invităm să ne urmăriți si pe rețelele sociale.

Bine ai venit la Chedo Gluten Free, aici  începe aventura ta fără gluten. Email: contact@chedo.ro

evenimente corporate

Servicii de catering

Descoperă serviciile de catering de la Chedo pentru evenimente corporate și bucură-te de delicioasele noastre prăjituri fără gluten. Evenimentele corporate sunt adesea momente cheie pentru orice companie, oportunități de a stabili conexiuni puternice, de a împărtăși idei inovatoare și de a sărbători succesele colective.

Prăjituri inedite și delicioase.

Produse de patiserie fără
gluten dar savuroase.

Pentru evenimentele speciale
din viața voastră.

Evenimentele deosebite au
nevoie de un candy bar unic.

Pâine proaspătă în
diferite variante savuroase.

Servicii de catering corporate în București

La CHEDO, credem că un eveniment corporate memorabil merită un desert pe măsură. De aceea, am creat o gamă largă de prăjituri fără gluten, rafinate și delicioase, care vor impresiona cu siguranță invitații tăi. Serviciile de catering oferite de Chedo sunt alegerea perfectă pentru evenimentele din București. Oferim o varietate de opțiuni de meniu adaptate nevoilor tale specifice, fie că organizezi o conferință, o întâlnire de afaceri sau o petrecere de echipă. Fiecare desert este preparat cu ingrediente proaspete și de înaltă calitate, gata să impresioneze gusturile rafinate ale invitaților tăi. Ne distingem prin atenția noastră meticuloasă la detalii și prin abordarea personalizată și empatică pentru fiecare client. Înțelegem că fiecare eveniment corporate este unic și are propriile sale cerințe și obiective. De aceea, lucrăm în strânsă legătură cu fiecare client pentru a înțelege în profunzime viziunea și dorințele lor, astfel încât să putem crea un plan de catering corporate care să reflecte perfect aceste aspecte.

De ce să alegi CHEDO?

La CHEDO, credem că fiecare eveniment corporate este o oportunitate de a crea nu doar momente memorabile, ci și experiențe culinare de neuitat. Cu o pasiune profundă pentru gastronomie și un angajament față de calitate și inovație, ne dedicăm să aducem rafinamentul și bunătatea în fiecare aspect al serviciilor noastre de catering. Așadar, de ce să ne alegi pe noi?
Ingrediente atent selecționate

Utilizăm exclusiv ingrediente proaspete și de înaltă calitate, provenite de la furnizori locali de încredere. Toate prăjiturile noastre sunt preparate fără gluten, oferind o alternativă delicioasă și sigură pentru cei cu intoleranță.

Gamă variată de prăjituri

Te așteptăm cu o gamă bogată de prăjituri pentru evenimente, menite să satisfacă toate gusturile. De la prăjituri clasice la deserturi moderne și inovatoare, echipa noastră de cofetari talentați creează prăjituri unice, care îi vor încânta pe invitații tăi.

Prezentare impecabilă

Prăjiturile noastre nu sunt doar delicioase, ci și spectaculoase din punct de vedere vizual. Fiecare prăjitură este aranjată cu grijă pentru a crea o prezentare impecabilă care va completa perfect întregul decor pentru eveniment.

Servicii personalizate

Colaborăm îndeaproape cu tine pentru a crea o selecție de prăjituri pentru evenimente care să se potrivească perfect cu tematica și cu preferințele invitaților.

Lasă-ne să te ajutăm să creezi un meniu de prăjituri pentru evenimente care să impresioneze invitații tăi. Echipa noastră te va ghida prin procesul de selecție a prăjiturilor, ținând cont de tematica evenimentului, de preferințele invitaților și de bugetul tău.
Începe să planifici un eveniment corporate de neuitat cu Chedo!

Catering pentru diverse tipuri de evenimente corporate

Organizarea unui eveniment corporate de succes implică o serie de detalii importante, iar alegerea cateringului potrivit este esențială pentru a crea o experiență memorabilă pentru invitați. La CHEDO, oferim servicii de catering în București pentru o varietate de evenimente corporate. Oferim servicii de catering pentru evenimente corporate, precum:
• Conferințe
• Seminarii
• Aniversări ale companiei
• Lansări de produse
• Team-building-uri
• Petreceri de echipă
Fiecare eveniment este abordat cu atenție la detalii și creativitate pentru a asigura o experiență culinară de excepție, adaptată nevoilor și viziunii tale.

evenimente memorabile

Organizează următorul eveniment corporate alături de Chedo și oferă-le invitaților tăi prăjituri fără gluten deosebite! Completează acum formularul nostru de contact și lasă-ne să pregătim cele mai delicioase surprize pentru invitații tăi!

    Sunt de acord ca datele furnizate să fie folosite de Chedo Gluten Free pentru a mă contacta, în conformitate cu politica GDPR disponibilă la https://chedo.ro/termeni-si-conditii/.

    CHEDO Celebration Cakes

    locul unde se întâmplă...

    Magia Gluten Free

    Vă invităm să ne vizitați și să savurați ceea ce vă place din portofoliu CHEDO Gluten Free